MAC için 3D Çizim Programı Moi3D’yi Kullanmak

Macbooklar M1 silikon çipli işlemcileri ile bir devrim yaptı. Diğer bilgisayarlara oranla muhteşem performansı etkileyiciydi ve bu elbette tasarımcıların da ilgisini çekti. Çoğu CAD yazılımının macOS işletim sistemini desteklememesi nedeniyle sıkıntı çektiğinizi biliyoruz ama neyse ki Moi3D var!

Moi3d ile MAC’de 3D Çizim

Moi3D hem Windows hem de Mac’de çalışan çapraz platformu destekleyen bir cad yazılımıdır. En önemli avantajı 1 Mol lisansı ile 2 farklı işletim sisteminde çalışma yapabilirsiniz. Yani ayrı ayrı lisans almanız gerekmez. Üstelik bir diğer avantajı da 90 günlük deneme süresinin bulunması. Bu süre sonunda dilerseniz de $295 gibi düşük bir bedelle kalıcı lisansı satın alabiliyorsunuz. Peki moi3d nasıl kullanılır?

Moi3d’de Tasarım Yapmak

Öncelikle Mol’un 90 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirmek için buraya tıklayın. Çalışma arayüzünü hemen yukarıda paylaştık. Farkedeceğiniz üzere son derece sade bir arayüz sizi karşılayacak. Sağ tarafta çizim yapmanızı sağlayacak pek çok yetenekli komutun yer aldığını göreceksiniz. MAC ile çizim yapmak için uyumlu olan bu tasarım araçları, çok zorlu yüzeylerde dahi başarılı işler çıkartır.

Bir uygulamayla neler yapabileceğiniz hakkında size ipucu vermek gerekirse, hemen aşağıdaki videoyu izleyin. Bu Mol ile yapabileceklerinizin sadece küçük bir örneğidir. 🙂

Daha fazla Moi3d hakkında video ve görsellere ihtiyacınız mı var? Dilerseniz web sitemizdeki galeri bölümünü ziyaret edebilir veya YouTube’da ki pek çok içeriğe göz atabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir